Henkilökunta - Hiuslegenda
ammattitaitoinen, henkilökunta, oulu, kampaamo, parturi, kaakkuri, oulun kaakkuri
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Henkilökunta

Sanna Rovanperä

Olen Hiuslegendan omistaja ja pitkään alalla työskennellyt. Olen erikoistunut peruukkeihin ja hiuspohjaongelmiin. Toteutan mielelläni erilaisia väri- ja hiustenleikkaus kokonaisuuksia, juhlakampauksia, hiustenpidennyksiä sekä rakennekäsittelyjä asiakkaan toiveen mukaan. Parasta työssäni on monipuolisuus ja jokainen työpäiväni on erilainen. Vapaa-aikana harrastan kuntosalilla käyntiä sekä sauvakävelyä.

Jaana

Vajaa 10v sitten aloitin hiusten parissa työskentelyn liikunta-alan jälkeen. Toimivat ja räätälöidyt värjäykset ovat vahvuuteni, joista erityisesti raidoitukset ja erikoistekniikat ovat intohimoni.
Avasin hiljattain instagramsivut @hairstylebyjaana, jonne päivittelen kuvia tekemistäni töistä. Kuntosalin ja juoksemisen lisäksi olen hurahtanut poikani salibandy harrastukseen!  Harrastukset pitävät koko perheeni liikenteessä useamman illan viikossa.

Natalia

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2018. Teen erilaisia leikkauksia, värjäyksiä, permanentteja ja kampauksia. Aikaisemmalta ammatiltani olen kosmetologi- maskeeraaja. Muutin suomeen vuonna 2009 ja ennen sitä työskentelin Venäjällä noin 10 vuotta teatterissa näyttelijänä. Nykyään näytteleminen on minulle harrastus. Harrastan myös näyttelemisen lisäksi liikuntaa sekä lukemista. Puhun suomea, englantia ja venäjää.