Henkilökunta - Hiuslegenda
ammattitaitoinen, henkilökunta, oulu, kampaamo, parturi, kaakkuri, oulun kaakkuri
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Henkilökunta

Sanna Rovanperä

Olen Hiuslegendan omistaja ja pitkään alalla työskennellyt. Olen erikoistunut peruukkeihin ja hiuspohjaongelmiin. Toteutan mielelläni erilaisia väri- ja hiustenleikkaus kokonaisuuksia, juhlakampauksia, hiustenpidennyksiä sekä rakennekäsittelyjä asiakkaan toiveen mukaan. Parasta työssäni on monipuolisuus ja jokainen työpäiväni on erilainen. Vapaa-aikana harrastan kuntosalilla käyntiä sekä sauvakävelyä.

Jenna

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi joulukuussa 2018. Tykkään todella paljon tehdä lasten hiustenleikkauksia. Uusien tyylien luominen on myös minulle mieluista puuhaa. Teen kaikenlaisia värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, leikkauksia sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Otan kaikki asiakkaat mielelläni vastaan! Harrastuksiini kuuluu kilpatanssi, jota olen harrastanut reilu 5 vuotta.

Natalia

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2018. Teen erilaisia leikkauksia, värjäyksiä, permanentteja ja kampauksia. Aikaisemmalta ammatiltani olen kosmetologi- maskeeraaja. Muutin suomeen vuonna 2009 ja ennen sitä työskentelin Venäjällä noin 10 vuotta teatterissa näyttelijänä. Nykyään näytteleminen on minulle harrastus. Harrastan myös näyttelemisen lisäksi liikuntaa sekä lukemista. Puhun suomea, englantia ja venäjää.