Henkilökunta - Hiuslegenda
ammattitaitoinen, henkilökunta, oulu, kampaamo, parturi, kaakkuri, oulun kaakkuri
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Henkilökunta

Sanna Rovanperä

Olen Hiuslegendan omistaja ja pitkään alalla työskennellyt. Olen erikoistunut peruukkeihin ja hiuspohjaongelmiin. Toteutan mielelläni erilaisia väri- ja hiustenleikkaus kokonaisuuksia, juhlakampauksia, hiustenpidennyksiä sekä rakennekäsittelyjä asiakkaan toiveen mukaan. Parasta työssäni on monipuolisuus ja jokainen työpäiväni on erilainen. Vapaa-aikana harrastan kuntosalilla käyntiä sekä sauvakävelyä.

Jenna

Olen kolmannen vuoden parturi-kampaaja opiskelija ja valmistun joulukuussa 2018. Tykkään todella paljon tehdä lasten hiustenleikkauksia. Uusien tyylien luominen on myös minulle mieluista puuhaa. Teen kaikenlaisia värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, leikkauksia sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Otan kaikki asiakkaat mielelläni vastaan! Harrastuksiini kuuluu kilpatanssi, jota olen harrastanut reilu 5 vuotta.

Suvi

Olen 2007 valmistunut parturi-kampaajaksi. Ammatissani olen toiminut siitä lähtien erilaisissa tehtävissä, kuten työntekijänä, tuolivuokralaisena sekä yrittäjänä omassa liikkeessä Enontekiöllä. Muutin viime jouluna Enontekiöltä Utajärvelle.  Koirat ovat lähellä sydäntäni ja omistan niitä kaksi, niiden kanssa aika kuluu hyvin, lisäksi harrastan puutarhan hoitoa ja sisustamista.